Maanrakennusta kolmannessa polvessa

Aprillipäivänä 1.4.1963 kaikki alkoi

Maanrakennus B. Dahlbacka Oy:llä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus monipuolisesta maanrakentamisesta. Ensimmäisen kaivinkoneen Bror Dahlbacka osti 1.4.63 ja ensimmäinen työmaa oli Forsbergin kaupparakennuksen pohjien kaivaminen Kokkolan Kirkonmäellä.

Vuosien myötä vahva osaaminen sekä vastuuntuntoinen ja sitoutunut henkilökunta ovat mahdollistaneet yrityksen hallitun kasvun. Yrityksen kalusto on kasvanut moninkertaiseksi ja työntekijämäärämme on tänä päivänä yli 30. Olemme panostaneet nykyaikaiseen kalustoon ja henkilöstömme jatkuvaan kouluttamiseen.

Perinteisen maa- ja vesirakentamisen rinnalle on kasvanut uusia, tärkeitä tukijalkoja. Toteutamme asiakkaillemme mm. mittavia putkistosaneerauskohteita ja palveluihimme kuuluvat monipuoliset alituspalvelut. Osaamisemme on säästänyt monta puutarhaa, kaunista pihapuuta ja tietä auki repimiseltä.

Tänä päivänä Dahlbacka tunnetaan varmasta laadusta, vastuullisesta toiminnasta ja vahvasta käytännön kokemuksesta, jolla ratkotaan kiperimmätkin maanrakentamisen ongelmat ja toteutetaan onnistuneesti vaativatkin kohteet.

Bror Dahlbacka ja ensimmäinen kaivinkone v. 1963 Bror Dahlbacka ja ensimmäinen kaivinkone v. 1963
Eteläväylä Kokkola, Vt8, v. 1988 Eteläväylä Kokkola, Vt8, v. 1988

Seuraa meitä Facebookissa